SAP Traineeship bij McTalent: Ontgrendel Jouw Toekomstige Succes!

Ontdek de Unieke Kans

Welkom bij McTalent, hét SAP traineeship programma van McCoy dat Future Stars creëert. Sta aan het begin van een transformatie waarin je in slechts 14 maanden evolueert van een ambitieuze starter tot een zelfverzekerde SAP-expert. Heb jij altijd gedroomd van een rol tussen de IT en de Business? Ben jij sociaalvaardig en gaat je hart sneller kloppen van het werken in Scrum/Agile teams? Dan ben je bij McTalent aan het juiste adres! Ben jij klaar om je potentieel te ontgrendelen en aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende bedrijven in Nederland?

Bij McTalent worden toekomstige SAP Experts gevormd met unieke eigenschappen:

1. Vertrouwen en flexibiliteit:

Bij McTalent geloven we in jou. Maar dan ook écht. Dat betekent: géén boeteclausules en géén studieschulden, hup weg ermee. Jij investeert door het volgen van een traineeship veel in jezelf en ook wij investeren in jouw toekomst. Hier verwachten we logischerwijs alleen jouw motivatie, betrokkenheid, en commitment voor terug! Je bent zelf mede-verantwoordelijk en daarmee bepaal je zelf het succes van jouw eigen carrière!

2. Intensieve persoonlijke begeleiding: Expertise in huis

Gedurende het traineeship begeleiden onze meest ervaren SAP Consultants je van het begin tot het eind. Naast een persoonlijke begeleider krijg je ook een vakinhoudelijke coach aangewezen in het vakgebied waarin jij je wil specialiseren. Ook vanuit de opdrachtgever word je aan een goede begeleider gekoppeld die je meeneemt in al hun bedrijfsprocessen. Je wordt na 2 maanden van intensieve training bij McCoy direct een volwaardig lid bij je nieuwe opdrachtgever, hopelijk jouw toekomstig werkgever!

3. Kort en krachtig traject:

In 14 maanden werken we aan je Consultancy skills, leren we je alles over bedrijfsprocessen écht te doorgronden, verwerf je veel theoretische SAP en vergaar je belangrijke Business kennis. Ook doe je belangrijke praktijkervaring op, waardoor je snel kunt schitteren in je nieuwe rol.

4. Salaris vanaf dag 1:

Een aantrekkelijk salaris vanaf dag 1 en bij succesvolle afronding een dienstverband bij een topwerkgever, inclusief een feestelijk moment met champagne en bonus! Je inzet belonen we vanaf de eerste seconde tot aan het succesvol afronden van dit avontuur!

5. Initiatief en ondernemerschap:

Bij McTalent geloven we in vertrouwen en moedigen we initiatief aan. Wij geven je uiteraard alle tools die je nodig hebt. Toon zelf ondernemerschap, initiatief en pro-activiteit en bepaal zo je eigen succes.

Jouw reis naar succes

Waarom kiezen voor McTalent? Omdat we jou als Future Star trainen met de kennis en vaardigheden van de beste SAP consultants van Nederland. In een traject van 14 maanden lanceren we jouw carrière naar de sterren en daar zelfs voorbij!

Bij McTalent draait alles om vertrouwen, eerlijkheid en persoonlijke aandacht. Geen boeteclausules, maar intensieve begeleiding door in-house SAP experts. Na 2 maanden intensieve interne opleiding en 6 maanden hands-on ervaring bij de klant behaal je officiële SAP certificeringen – goud voor je carrière.

Wat staat er na 14 maanden voor je klaar? Een wereld vol kansen bij toonaangevende bedrijven, bepaald door jouw specialisatie en de behoeften van onze klanten. McTalent biedt een glansrijke carrière in een vooruitstrevende, inspirerende, corporate omgeving.

Klaar om te schitteren als Future Star? Plan een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Eindhoven, waar de koffie en thee al voor je klaarstaan. Ontgrendel jouw toekomstige succes met het SAP Traineeship van McTalent!

Future Stars, Trained by McCoy.