Ervaringen

"Met een afgeronde ICT-studie, begonnen in Business IT en later verbreed met User Experience, vond ik in McTalent de perfecte aansluiting. Bij McCoy is 'more than IT' essentieel voor mij. In de toekomst zie ik mezelf als leider, waarbij McTalent me helpt bedrijfsprocessen te doorgronden."
Anouk (23)
"Mijn achtergrond in economie en data science heeft me geleid naar het verkennen van hoe bedrijfsprocessen kunnen floreren door goed informatiemanagement. Ik geloof echter wel dat dit altijd een menselijk tintje nodig heeft. Ik heb gekozen voor het McTalent programma van McCoy omdat ze bekend staan om het leveren van kwalitatief hoogstaand werk. McCoy staat bekend onder de noemer "More than IT" dat staat voor verder kunnen en willen denken dan puur een technische oplossing voor een probleem. Ik sta voor de volle 100% achter dit idee."
Twan (27)
“Heel fijn hoe je geleidelijk steeds meer SAP kennis krijgt dankzij de trainingen van McCoy. Daarnaast is McCoy de perfecte omgeving om je te ontwikkelen binnen het snijvlak van Business en IT.”
Tim (27)
"Tijdens de foundation fase heb ik veel interessante trainingen en workshops gevolgd, maar kreeg ik ook de tijd en vrijheid om te kiezen op welke onderdelen ik me verder wilde ontwikkelen."
Gijs (26)
"Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie ontdekte ik mijn passie voor bedrijfsprocessen. Trots op mijn deelname aan McTalent, waar het gestructureerde plan en persoonlijke begeleiding me de kans geven me breed te ontwikkelen."
Bert (23)
"Het verdiepen in processen en applicaties vond ik een van de meest interessante aspecten van mijn studie en werkervaring en daarom ben ik begonnen met het McTalent programma van McCoy. De reden dat ik voor het McTalent programma gekozen heb is omdat alle aspecten geleerd krijgt met betrekking tot SAP onder leiding van ervaren McCoy Consultants. De trainingen die gegeven worden geven dan ook een ‘’Hands on experience’’, waardoor je als McTalent goed weet wat je te wachten staat bij de start bij een opdrachtgever."
Sander (26)
"Tijdens mijn studie viel het me op hoe cruciaal IT is bij deze processen; daarom besloot ik mijn scriptie te schrijven over standaardisatie in nieuwe digitaliseringsprojecten. Hierbij ontdekte ik dat de essentie van IT vooral moet zijn om processen te vereenvoudigen en vooral niet ingewikkelder te maken. Ik heb mezelf leren kennen als iemand die mensen aan elkaar verbind, en mijn ambitie is dan ook om een brug te slaan tussen business en IT."
Anouk (25)
"Ik heb een passie voor bedrijfsprocessen en het verbeteren hiervan. Het McTalent-programma van McCoy & Partners biedt mij de kans om me nog verder te ontwikkelen in een dynamische IT-wereld waar people, process en platform samenkomen. De intensieve begeleiding van McCoy en hun voortdurende streven naar kwaliteit hebben mij ongelooflijk enthousiast gemaakt voor dit programma."
Hidde (23)